Verkooppunten

Verkooppunten

Over ons

In 2012 ben ik begonnen met een productielijn van Vers Vlees, nadat ik eerst de distributie voor een andere producent van vers vlees had gedaan. Tijdens de uitbreiding van mijn vriesruimte kwam ik in contact met Richard Dekker van Richard Vers Voeding, die met zijn bedrijf wilde stoppen.

Na een goed gesprek heb ik zijn bedrijf overgenomen en heb ik ook de productie van Barf-producten op mij genomen.

Vanwege de drukke andere werkzaamheden van Richard was het voor hem niet meer mogelijk het bedrijf voort te zetten of in de nieuwe ontstane situatie te participeren. Toen heb ik het bedrijf Richard B.A.R.F. & K.V.V. B.V. genoemd, niet wetende dat Richard geen tijd meer zou hebben voor het nieuwe bedrijf. De naam is dus zo ontstaan en gebleven. Ik heb nog regelmatig contact met Richard en hij komt een paar keer per jaar op bezoek als hij tijd heeft. Later is vanwege het gemak de naam Dogmeat ontstaan.

Eind 2012 was er een kleine omzet en verzorgden wij ondanks dat geheel Nederland en Belgie.

In 2013 groeide het bedrijf enorm. Wij vervoeren alle producten zelf naar onze productielocatie en brengen ook alle producten weer zelf naar de klant.

Begin 2014 is ons bedrijf gereed voor de komende twee jaren, met een prachtige productielocatie, die voldoet aan alle voorwaarden.

Mocht je een keer het bedrijf willen bezoeken, ben je van harte welkom. Misschien wel handig om van tevoren even te bellen, zodat ik je persoonlijk te woord kan staan.

Henk Versluijs.

Wij zijn een snel groeiend bedrijf, waar klantgerichtheid heel belangrijk is. Wij zullen er altijd naar streven om u altijd van dienst, waar dit maar enigszins mogelijk is.

Back


Klant ervaringen

Super!

Geweldig! tot de volgende keer
Lees meer ->


Eline

Zeer tevreden! Goede kwaliteit produkten en een enorm breed assortiment waardoor we met een bestelling zowel voldoende soorten barf-produkten hebben...
Lees meer ->


Hoge kwaliteit en zeer tevreden

Wij bestellen al een aantal jaren vlees voor onze allergische hond. Wij zijn zeer tevreden over de verleende service en onze hond is iedere keer weer...
Lees meer ->


Mijn complimenten!

Heb laatst kvv besteld, de enkelvoudige lijn. Het vlees ziet er super uit, mijn hondje vind het heerlijk. Heb al heel veel merken kvv gevoerd. Maar...
Lees meer ->


Voorbeeld van hoe het moet

Bestel al jaren bij Dogmeat, tot volle tevredenheid. Prettige mensen in de omgang. Producten zijn goed en alles ziet er zeer verzorgd uit. Kortom...
Lees meer ->