Verkooppunten

Verkooppunten

Over ons

In 2012 ben ik begonnen met een productielijn van Vers Vlees, nadat ik eerst de distributie voor een andere producent van vers vlees had gedaan. Tijdens de uitbreiding van mijn vriesruimte kwam ik in contact met Richard Dekker van Richard Vers Voeding, die met zijn bedrijf wilde stoppen.

Na een goed gesprek heb ik zijn bedrijf overgenomen en heb ik ook de productie van Barf-producten op mij genomen.

Vanwege de drukke andere werkzaamheden van Richard was het voor hem niet meer mogelijk het bedrijf voort te zetten of in de nieuwe ontstane situatie te participeren. Toen heb ik het bedrijf Richard B.A.R.F. & K.V.V. B.V. genoemd, niet wetende dat Richard geen tijd meer zou hebben voor het nieuwe bedrijf. De naam is dus zo ontstaan en gebleven. Ik heb nog regelmatig contact met Richard en hij komt een paar keer per jaar op bezoek als hij tijd heeft. Later is vanwege het gemak de naam Dogmeat ontstaan.

Eind 2012 was er een kleine omzet en verzorgden wij ondanks dat geheel Nederland en Belgie.

In 2013 groeide het bedrijf enorm. Wij vervoeren alle producten zelf naar onze productielocatie en brengen ook alle producten weer zelf naar de klant.

Begin 2014 is ons bedrijf gereed voor de komende twee jaren, met een prachtige productielocatie, die voldoet aan alle voorwaarden.

Mocht je een keer het bedrijf willen bezoeken, ben je van harte welkom. Misschien wel handig om van tevoren even te bellen, zodat ik je persoonlijk te woord kan staan.

Henk Versluijs.

Wij zijn een snel groeiend bedrijf, waar klantgerichtheid heel belangrijk is. Wij zullen er altijd naar streven om u altijd van dienst, waar dit maar enigszins mogelijk is.

Back


Klant ervaringen

zeer tevreden

goede kwaliteit, goede service en communicatie, goede prijs/kwaliteitsverhouding, kortom top!
Lees meer ->


Zeker tevreden

Vanmorgen zelf verslapen, bezorger had het super netjes in de schaduw achtergelaten, het was nog kei bevroren. Was mijn eerste bestelling en ik had...
Lees meer ->


Uitstekend!

Zeer goed! Ik bestel al bijna 4 jaar om de maand ongeveer hier het verse vlees voor onze twee Vizsla's. De honden van inmiddels ruim 5 en 2 jaar zijn...
Lees meer ->


Service!

Wat een service! Hele goed hulp gehad bij het uitzoeken van vlees voor mijn hond. Hij was zwaar verwaarloosd geweest met vreselijke ontstekingen in...
Lees meer ->


zeer goed en snel

Zojuist vanmorgen de eerste bestelling ontvangen en zeker niet de laatste.was mooi op tijd.alles wat netjes verpakt.t enige puntje wat ik zelf niet...
Lees meer ->