Informatie vers vlees

Het gemalen is verpakt in worsten met een speciale kunststofverpakking, die UV-bestendig is. De complete mixen bevat een vitamine-premix, geschikt voor honden, katten en fretten. In deze premix is ook Taurine verwerkt, een onmisbaar bestanddeel voor de kat. Verder hebben wij ook de zgn. enkelvoudige mixen, waarin geen toevoegingen zijn verwerkt, dat is dus enkelvoudig vlees met alleen spiervlees, orgaanvlees en een natuurlijke calciumbron. Hierop is een lager btw-tarief van toepassing.

In de producten waarin wild is verwerkt is het mogelijk dat u kogeltjes kunt aantreffen. Deze zijn ongevaarlijk voor uw huisdier. 

Wij garanderen u een op hygiene gecontroleerde productie en laten onze producten periodiek controleren in een door de overheid aangewezen laboratorium en bieden onze producten aan voor een betaalbare prijs.

Mocht u onze producten nog niet kennen, kunt een eerste kleine bestelling doen, die wij tegen een geringe vergoeding graag bij u thuis bezorgen.

Mocht u niet tevereden zijn over onze producten, dan kunt u met ons contact opnemen en zullen wij deze producten zonder protest retour nemen en het betaalde bedrag terug storten op uw rekening. Alleen wanneer u dat wenst kunnen wij ook een ander product aanbieden.

De voorwaarden voor retouren zijn, dat u het in de diepvries bewaart totdat het wordt opgehaald en het niet langer dan een maand geleden is geleverd. 

Wij garanderen een constante kwaliteit, omdat wij de kwaliteit van de aangevoerde versproducten nauwlettend in het oog houden.