Verkooppunten

Verkooppunten

All Testimonials
helemaal tevreden

zaterdag 10 april, 2021Oude Jack Russel en jonge Shih-tzu doen het al jaren geweldig op het gemalen runderhart en combi kalkoen/rundvlees. Geen voedselallergie├źn meer! En... ze vinden het heel lekker.
Altijd vlotte bezorging, mijn complimenten aan de chauffeur.
Ervaring door: Rian den Haan — Spijkenisse, , NetherlandsNiks meer aan doen

zaterdag 03 april, 2021Een paar keer besteld en toch weer bestellen. Voeding van Doggmeat is goed en ik val hier altijd weer op terug. Levering is betrouwbaar en bij vragen word ik goed geholpen.
Ervaring door: Kaat — Schiedam, NetherlandsSuper tevreden

maandag 22 maart, 2021Breed assortiment, uitstekende kwaliteit, goede service! Voer al jaren met dogmeat en mijn doggo vaart er wel bij! Aangezien hij geen gevogelte en rund mag ben ik heel blij dat er veel keus is in enkelvoudige soorten!
Ervaring door: Jerusha Nicolai — HEERENVEEN, , Netherlandssuper service en super producten

donderdag 25 februari, 2021super servive
je ziet de vacht van je hond gewoon veranderen.
Dit bedrijf is echt top ik blijf hier bestellen en kan het alleen maar aanraden aan iedereen.
Blijf zo verder doen.
Ervaring door: bart vergauwen — Brecht, , BelgiumSuper goed service

zondag 14 februari, 2021Ik bestel nu al jaren bij Dogmeat echt enorm tevreden altijd netjes op tijd geleverd en kwaliteit ook super.
Een keer was er iets mis gegaan in het bestelproces van de website,gemaild en werd gelijk netjes geregeld waardoor mijn vlees toch nog op tijd was!
Ga zo door!
Ervaring door: Iris Gebruers — Luyksgestel, , Netherlands
Back
Voeg ervaring toeKlant ervaringen

Heel tevreden

Zeer goede en vriendelijke service van de bezorgster. De honden doen het zeer goed op het vers vlees en de zalm karkassen.
Lees meer ->


Perfect

Vandaag weer een bestelling mogen ontvangen, PIN apparaat weigerde, maak het maar over werd gezegd. Toch mooi dat oud Hollandse...
Lees meer ->


Al jaren tevreden klant!

In april 2011 bestelde ik voor het eerst bij Richard Vers. Al snel werd dit bedrijf door jullie overgenomen en sinds die tijd bestel ik ook naar...
Lees meer ->


Super!

Mijn sphynxen zijn verzot op de beefmix. Perfecte service. Veel dank.
Lees meer ->


Super Tevreden

Vandaag de derde bestelling binnen gehad. En ik ben weer hartstikke tevreden. Alles mooi verpakt zoals altijd. Goede service en altijd vriendelijke...
Lees meer ->