Verkooppunten

Verkooppunten

MAATREGELEN COVID 19

Beste,

 

Uit voorzorg nemen wij nieuwe regels aan met ons bedrijf per 29 juli 2020 omtrent Covid 19 voor de periode van twee weken.

 

Ons bedrijf gaat NIET dicht, we zijn gewoon OPEN zoals altijd, maar hebben wel nieuwe regels ivm Corona uitbraak vanuit Belgie met name provincie Antwerpen.

 

We vragen u zoveel mogelijk om de bestelling online te betalen. Als dit voor u niet mogelijk is kunt u ook contant betalen, maar dan is dit alleen mogelijk als u het contante geld gepast klaar heeft in een envelop. 

 

De leveringen aan huis in Nederland en Belgie gaan gewoon door en afhalen bij ons bedrijf is nog altijd mogelijk, althans in aangepaste vorm en volledig veilig. De uiterste besteltermijn van zondag 22.00 uur blijft gehandhaafd.

 

Ons bedrijf is een voedselproducerend bedrijf en wij kunnen altijd blijven bezorgen ook in Belgie.

 

Binnen ons bedrijf werken wij gewoon door en komen de grondstoffen voor het maken van de producten gewoon binnen. Er wordt echter met heel veel voorzichtigheid gehandeld. 

Productiemedewerkers wonen en werken op het bedrijfsterrein en hebben geen enkel contact met chauffeurs, bezorgers of kantoorpersoneel.

Kantoorpersoneel heeft ook geen contact met productiemedewerkers, bezorgers of chauffeurs enz. Alle drie de groepen werken dus gescheiden van elkaar, waardoor alles gewoon kan doorgaan met het minst mogelijke risico.

 

Bel ons alleen als het echt noodzakelijk is en anders kunt u ons een mail sturen.

 

Het verzoek is om bij ons niet te gaan hamsteren, wat we nu weer zien gebeuren zoals bij de vorige uitbraak. U maakt het voor uzelf en andere klanten alleen maar lastiger. Momenteel werken wij, vanaf vandaag weer, meer dan 12 uur per dag en ook dit op zaterdag en zondag.

Dat betekent dat, u als klant verlichting kan brengen, door te gaan bestellen met een frequentie, zoals u in het verleden ook deed, ook al heeft u een onveilig gevoel. Wij delen uw mening in dat opzicht volledig, maar ook onze mensen hebben recht op welverdiende rust. Dat geldt overigens ook voor winkels e.d.

 

Mail naar info@dogmeat.nl

Telefoon 0031 (0) 164 672 111

 

Wij danken u voor uw medewerking, met vriendelijke groeten de medewerkers van Dogmeat.

 


There are no products to list in this category.Klant ervaringen

Super!

Ons pupje had enorme last van diaree en gevoelige darmen. Ook na een volledig negatief ontlastingsonderzoek nog steeds diaree.. Na maanden sukkelen...
Lees meer ->


Goed

Heb nu 2x besteld bij Degomeat en ben heel tevreden over de levering, de communicatie, de service en de kwaliteit en prijs van de producten.
Lees meer ->


zeer tevreden

goede kwaliteit, goede service en communicatie, goede prijs/kwaliteitsverhouding, kortom top!
Lees meer ->


Goede kwaliteit, leuke prijs goede levering

Ik bestel nu sinds een paar maanden bij Degomeat en ben vanaf de eerste dag al tevreden. Alles komt stijf bevroren aan, goed op tijd, en als er een...
Lees meer ->


Uitstekend!

Zeer goed! Ik bestel al bijna 4 jaar om de maand ongeveer hier het verse vlees voor onze twee Vizsla's. De honden van inmiddels ruim 5 en 2 jaar zijn...
Lees meer ->