Verkooppunten

Verkooppunten

MAATREGELEN COVID 19

Beste,

 

Uit voorzorg nemen wij nieuwe regels aan met ons bedrijf per 29 juli 2020 omtrent Covid 19 voor de periode van twee weken.

 

Ons bedrijf gaat NIET dicht, we zijn gewoon OPEN zoals altijd, maar hebben wel nieuwe regels ivm Corona uitbraak vanuit Belgie met name provincie Antwerpen.

 

We vragen u zoveel mogelijk om de bestelling online te betalen. Als dit voor u niet mogelijk is kunt u ook contant betalen, maar dan is dit alleen mogelijk als u het contante geld gepast klaar heeft in een envelop. 

 

De leveringen aan huis in Nederland en Belgie gaan gewoon door en afhalen bij ons bedrijf is nog altijd mogelijk, althans in aangepaste vorm en volledig veilig. De uiterste besteltermijn van zondag 22.00 uur blijft gehandhaafd.

 

Ons bedrijf is een voedselproducerend bedrijf en wij kunnen altijd blijven bezorgen ook in Belgie.

 

Binnen ons bedrijf werken wij gewoon door en komen de grondstoffen voor het maken van de producten gewoon binnen. Er wordt echter met heel veel voorzichtigheid gehandeld. 

Productiemedewerkers wonen en werken op het bedrijfsterrein en hebben geen enkel contact met chauffeurs, bezorgers of kantoorpersoneel.

Kantoorpersoneel heeft ook geen contact met productiemedewerkers, bezorgers of chauffeurs enz. Alle drie de groepen werken dus gescheiden van elkaar, waardoor alles gewoon kan doorgaan met het minst mogelijke risico.

 

Bel ons alleen als het echt noodzakelijk is en anders kunt u ons een mail sturen.

 

Het verzoek is om bij ons niet te gaan hamsteren, wat we nu weer zien gebeuren zoals bij de vorige uitbraak. U maakt het voor uzelf en andere klanten alleen maar lastiger. Momenteel werken wij, vanaf vandaag weer, meer dan 12 uur per dag en ook dit op zaterdag en zondag.

Dat betekent dat, u als klant verlichting kan brengen, door te gaan bestellen met een frequentie, zoals u in het verleden ook deed, ook al heeft u een onveilig gevoel. Wij delen uw mening in dat opzicht volledig, maar ook onze mensen hebben recht op welverdiende rust. Dat geldt overigens ook voor winkels e.d.

 

Mail naar info@dogmeat.nl

Telefoon 0031 (0) 164 672 111

 

Wij danken u voor uw medewerking, met vriendelijke groeten de medewerkers van Dogmeat.

 


There are no products to list in this category.Klant ervaringen

Toppers!

Op de vroege morgen een vrolijk gezicht terwijl je zelf amper wakker bent. Alles weer top geregeld, netjes verpakt, super service. Diertjes zijn...
Lees meer ->


Alweer 7 jaar trouwe klant

Hier een zeer tevreden klant. Gelukkig voor mij is het bedrijf vlakbij, dus ik kan halen wanneer ik iets nodig heb. Top kwaliteit. Mijn honden en...
Lees meer ->


TOP!

Heb verschillende keren besteld en ik kan niet anders zeggen dan TOP! Ruime keus, bestellingen kloppen iedere keer (ben wel anders gewend)mails...
Lees meer ->


Wat een service echt top thanks

super tevreden weer - wat een service eenden nekken besteld maar netjes telefoon van hun gekregen of het kalkoen nekken mochten zijn - want de...
Lees meer ->


Leuke verrassing

Vandaag bij het vlees een extraatje voor de tweebeners. Wordt erg gewaardeerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het vlees.
Lees meer ->