Verkooppunten

Verkooppunten

Hokamix 30 Classic 150 gram

€12.55

HOKAMIX 30 Classic is een natuurlijk voedingssupplement ter ondersteuning van:

 • huid en vacht,
 • vitaliteit en weerstand,
 • aanvulling van vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Chlorella heeft drie belangrijke eigenschappen:

 1. Het bevat een natuurlijke groeifactor (Chlorella Growth Factor (C.F.G.)) die de celdeling (en daarmee de aangroei van nieuw huidweefsel) ondersteunt.
 2. Het absorbeert zware metalen en is daarom zeer belangrijk voor het ontgiften van het lichaam.
 3. Het bevat essentiële aminozuren, belangrijke vitaminen en mineralen.

Mariadistel heeft een positieve invloed op de lever en ondersteunt de functie ervan als ontgiftingsorgaan.

De weerstand wordt versterkt door het hoge gehalte aan ß-caroteen (een voorloper van vitamine A) in zeealg, welke witte bloedcellen activeren.

Door het hoge percentage van een bijzondere groeifactor in zeealg wordt wondheling en aangroei van nieuw huidweefsel sterk bevorderd. Dit kan vooral van belang zijn bij honden welke zichzelf wonden hebben aangebracht door extreme jeuk.

Hokamix 30 Classic bevat eiwitten van een hoge kwaliteit, waardoor lichaamscellen beter worden gevoed met een aantal essentiële aminozuren.

Samenstelling:

Overige planten en daarvan afgeleide producten en bijproducten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 10,1%, ruw vet 7,1%, ruwe celstof 13,8%, ruwe as 45,2%, vocht 5,8%.

Gebruik

 • Pups: Vanaf de leeftijd van 3 weken 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag
 • Volwassen honden: 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag
 • Extreem grote honden, zoals bijvoorbeeld Dog, Sint Bernard, Molosser enz. mag u 20 - 25 gram per dag geven

Bij het eerste gebruik van Hokamix 30 Classic begint u met een geringe hoeveelheid. Bijvoorbeeld grote honden een half maatschepje, kleine honden en katten een mespuntje. Deze dosering bouwt u in 1 à 2 weken op naar de voorgeschreven hoeveelheid. Indien gewenst: De dosering verdubbelen, dit opbouwen in 5 dagen en deze dosering 6 weken aanhouden.

Probleemgevallen

Wanneer uw hond problemen heeft is het raadzaam om gedurende de eerste 6 weken een dubbele dosering te geven. Na deze 6 weken kunt u de normale onderhoudsdosering geven. Ook hierbij is het weer van belang om de dosering rustig op te bouwen.

Drachtige honden

Bij drachtige honden is het aan te raden reeds minimaal 6 weken voor de dekking Hokamix Derma te gaan geven en gedurende de dracht en lactatieperiode een hogere dosering Hokamix 30 Classic te geven.

Let op

Hokamix 30 Classic mag in geen geval verhit worden. De temperatuur van het voer mag niet hoger dan 35˚ C (handwarm) zijn voordat Hokamix 30 Classic erdoor gemengd wordt. Maak nooit meer voer klaar dan voor 1 dag.

Hokamix 30 Classic is een natuurproduct, waarbij bepaalde ingrediënten na ongeveer 10 maanden langzaam aan werking verliezen. Sluit daarom altijd na gebruik goed de verpakking. Houdt u er met de aanschaf rekening mee dat u niet meer koopt dan u in circa een half jaar nodig heeft.


Doe in winkelwagen

 • Model: 1000
 • Shipping Weight: 0.15lbs
 • Manufactured by: Kroeske


This product was added to our catalog on vrijdag 07 juni, 2019.Klant ervaringen

Tevreden klant met tevreden Honden .

Wij zijn super tevreden met het vlees van Degomeat , better kann het niet , kwaliteit echt goed en hun Service ook . Wij vinden Degomeat nu Dogmeat...
Lees meer ->


Groenendaeler pups eten met smaak

Wij gebruiken de producten van Dogmeat al jaren naar volle tevredenheid. Bezorging is altijd tot in de puntjes geregeld en chauffeurs zijn zeer...
Lees meer ->


super

bestel al sinds het begin, en zelfs nog bij de vorige eigenaar. soms door omstandigheden bij een andere leverancier moeten bestellen, nooit zo...
Lees meer ->


hartstikke goed

Mijn honden deden het altijd al prima op rauw voer maar sinds anderhalf jaar bestel ik bij Dogmeat. Wat een fijne service! Altijd vriendelijk en...
Lees meer ->


Meer dan tevreden

Snelle levering, uitstekende klantenservice en goede kwaliteit NRV.
Lees meer ->


Informeer een vriend

 
Stuur informatie over dit artikel naar een vriend/kennis.