Verkooppunten

Verkooppunten

Klant ervaringen

Goede service!

donderdag 23 januari, 2014Een paar weken terug mijn eerste bestelling geplaatst voor onze twee katten. Ik werd keurig wat van tevoren gebeld om te laten weten dat n product niet op voorraad was. Voor dezelfde prijs kreeg ik een vervangend product aangeboden, waarbij keurig meegedacht werd over wat geschikt was voor katten.
Op de dag van bezorging kreeg ik een telefoontje van de chauffeur, om te laten weten hoe laat hij er zou zijn. Hij was er vervolgens ook keurig op dat tijdstipt.
De doos met vlees werd binnen gebracht, ik kon pinnen bij de voordeur. Het vlees wordt goed gegeten, maar zag er dan ook netjes uit.
Ik ben erg tevreden en zal zeker opnieuw bestellen!
Ervaring door: Anne Perenboom — Wageningen, , Netherlands

Back
Bekijk alle ervaringen

Voeg ervaring toeKlant ervaringen

Beste wat men kan wensen

De service is top, vooral als de nood hoog is. Zeer flexibel en betrouwbaar. Niets op aan te merken en zeker een aanrader!
Lees meer ->


Beste site super service mooi vlees!!

Ben al jaren klant en heb veel bedrijven geprobeerd maar vind jullie absoluut het prettigste. Hele gebruiks vriendelijke site bestelling altijd...
Lees meer ->


Super!

Heb de rollen vlees enkelvoudig besteld in 5 verschillende smaken. Levering super netjes op de afgesproken tijd. Alle smaken nu 1x gevoerd. Kwaliteit...
Lees meer ->


Altijd blije honden

Al een aantal jaren krijgen onze honden en pups jullie vlees en snacks. De puppypakketjes die jullie in het assortiment hebben zijn super. Bij...
Lees meer ->


Zéér tevreden !

Steeds goede kwaliteit,super service,bestelling altijd rond het aangegeven uur geleverd,en mijn 7 hondjes allemaal tevreden met hun 'vleesje'.
Lees meer ->