Verkooppunten

Verkooppunten

Klant ervaringen

Mijn jeukende Jack Russel

zondag 09 november, 2014Mijn jack russel van 4 voer ik al een hele tijd vers vlees. Hij is allergisch voor gevogelte en graan. Daar ben ik via een huid analyse achter gekomen. Maar begon ondanks dat hij geen graan en gevolte kreeg toch weer onwijs te jeuken! Henk om raad en hulp gevraagd en hij vertelde mij dat Bailey zn voeding wat ik gaf niet voldoende was voor Bailey hij kon zijn afvalstoffen niet kwijt! Henk heeft een tappenplan opgezet, nu krijgt hij vlees + vitaminen en andere toevoegingen en het gaat geweldig!! De jeuk is echt met 90% afgenomen! Super fijn en het fijne is dat je altijd om hulp kan vragen ;)
Ervaring door: Tessa van Rossum — Monster, , Netherlands

Back
Bekijk alle ervaringen

Voeg ervaring toeKlant ervaringen

Goed

Heb nu 2x besteld bij Degomeat en ben heel tevreden over de levering, de communicatie, de service en de kwaliteit en prijs van de producten.
Lees meer ->


Oplossingsgericht

Net de eerste bestelling geplaatst. Daarvoor telefonisch contact gehad en uitgelegd dat we bijna zonder voer zaten. Binnen paar uur hebben we...
Lees meer ->


Zeer goed

Top kwaliteit,echt heel goed en zeer goede service, blije honden en blije baasjes
Lees meer ->


Goed

Ben heel tevreden over Degomeat. Heb al meerdere malen besteld en altijd goed gegaan. Snelle reacties via de mail en heel klantvriendelijk.
Lees meer ->


Goede service

Ik bestel nu al 1,5 jaar gemalen vlees voor de hond en het gaat altijd goed, netjes verpakt en altijd op tijd geleverd onze labrador ziet er...
Lees meer ->